What's happening...


#Deephouse #IbizaLounge #djmaryjanesummersounds #SummerSounds #TheRedCube #ibizastyle #AustinMiniPickup #DeephouseYoga


Wat een leuke verrassing! interview in Rabbering Laat


Wat een eer... ik ben"Eindhovenaar van de week"  Indebuurt EindhovenParktheater, bluessharp <> beats

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Combinatie Jeugdzorg heb ik jong talent begeleid met beats! Peter heeft  bluesscharp leren spelen van groepsleider Pim. Samen speelden ze over een bluesschema van beats, waarna Peter een bluessolo weggaf met een moderne twist. The Red Cube...de 1e gasten worden uitgenodigd!

/MET VOSSEN

MaryJaneSummersoundsGlow 2018  @ The Red Cube @ Dynamo Eindhoven


Funky Bizniz in the park - met Pieter,  /MET VOSSEN & SFMSTR


DeephouseYoga in het zonnetje @watertoren DenBosch - met YogaSan


Wynwood @ Strijp S


Ter ere van de BrabantseDag - Chassé Theater Breda - met Cédric Debled


Ibiza lounge feest, vandaag op pad met dj /MET VOSSEN  @kasteelHeeze


Romantische bruiloft  - @De Blokhut EHV


DeephouseYoga bij zonsondergang! Reacties op de ervaring zijn overweldigend!

Samen met Sanne van Yoga met Sanne ben ik iets nieuws aan het uitrollen in Den Bosch, Deephouse Yoga! En dit ook nog met een prachtig uitzicht over Den Bosch op het dak van de watertoren!! 

Een combinatie van hatha yoga en melodieuze beats door dj MaryJane SummerSounds op het dak van Café Herman met een prachtig uitzicht en een heerlijke afsluitende cocktail!

We beginnen en eindigen heel rustig en tussendoor experimenteren wij met het effect van melodie, beats en ritme op hartslag en ademhaling. Als je tijdens bepaalde oefeningen ondersteund wordt door deephouse kom je in een flow. Door de muziek voel je je krachtiger, wat de combinatie tussen deephouse en yoga heel gaaf maakt.

De eerste editie was een groot succes en dus doen we dit nog een keer! Dit keer op zondag 8 juli om 15.00. 

De eerste keer was ontzettend snel uitverkocht, en ook van de tweede editie zijn alle kaartjes binnen een week verkocht. 

 

 

Zondag 8 juli om 15:00 uur! Wij hebben er zin in! 


@ watertoren s'Hertogenbosch, Café Herman


I did a Silent Disco for the very first time!Een prachtige dag, een prachtig bruidspaar & het genot bij te dragen aan een geweldige middag op Kasteel HeezeMaryJaneSummerSounds & Yoga met Sanne                                        present                                                                                 Deephouse Yoga, exclusive rooftop Yoga with live DJ


Een Deephouse Yoga experience bij zonsondergang! Een combinatie van hatha yoga door Sanne van Yoga met Sanne en melodieuze beats door dj MaryJaneSummerSounds op het dak van de Watertoren van Café Herman in 's Hertogenbosch. Inclusief een prachtig uitzicht en een heerlijke afsluitende cocktail!

 

 

 

 

Watertoren Den Bosch @ Cafe Herman d.d. 22 juni 2018

 


MaryJaneSummerSounds bereid zich voor voor het bruiloftseizoen. "Love is in the air"


Back2Back in Dynamo Eindhoven met het Platendraaiers Collectief Eindhoven

 

Wanneer ik back2back draai mix ik samen met andere dj's in een set. Samen met Dj STFMSTR en /MET VOSSEN experimenteren wij met Native Instruments; traktor, x1, komplete & machine. Dit betekend dat bijvoorbeeld iemand een minimalistische plaat opzet, iemand anders er met losse beats bijkomt en er vervolgens met synthesizer een melodie bijzet en vervolgens een ander weer een andere plaat doorheen mixt. 

 

Vind je het leuk om hier een keer bij te zijn of ben je dj en vind je het leuk om eens met ons mee te jammen? Stuur even een mailtje naar booking@maryjanesummersounds.com

 


What happened in 2017 ...


Podium Bloos

Samen genoten van een opdracht met Cedric Debled. In Podium Bloos openden wij een bijeenkomst  waar Provincie Noord-Brabant subsidiegevers en subsidieontvangers bij elkaar bracht. 

December 2017CWF2017: een reactie uit de nieuwsbrief van BrabantDC: 

"BrabantDC, tekende voor de sessie 'Let's set the right tone and make some music. Empower Creative and Emphatic Citizens".  Een bijzondere sessie, geleid door de muziek van Cédric Debled en Marieke Peeters, die mensen ontroerde en raakte, getuige de vele reacties". 

Lees meer over het Creativity World Forum 2017 in de nieuwsbrief van BrabantDC

http://nieuws.brabantdc.nl/11/

 

 


Op naar Denemarken voor het CWF 2017

BrabantDC vertegenwoordigt het creatieve en innovatieve Brabant op het Creativity World Forum (CWF) 2017 in Aarhus, Denemarken.  Het CWF is een  prestigieus, meerdaags internationaal evenement over creativiteit en innovatie waar 2000 topprofessionals van over de hele wereld en uit tal van disciplines samenkomen. 

 

Op 1 november organiseert BrabantDC de sessie "Empower Creative and Empathic Citizens: let's set the rigth tone and make some music". 

 

Cédric Debled en ik fungeren als host van deze sessie en mogen samenwerken als muzikant en DJ in creatief samenspel. Dat is nog eens een leuke uitdaging!! 

 


 

/Erik werkt samen met MaryJaneSummerSounds
Volg Erik op Instagram, beluister zijn mixen op Mixcloud:

https://www.instagram.com/erikvandevossenberg
https://www.mixcloud.com/erikvandevossenbergBruiloft J & T  in Kasteel Heeze

Kasteel Heeze is werkelijk een prachtige locatie voor een festival bruiloft, in dit geval met hele leuke foodtrucks. Onze te gekke DJ-booth,  de oldtimer Austin Mini in prachtige staat,  hebben wij opgesteld onder de boog van de deur van het koetshuis. En of hij werd bewonderd door alle gasten! We brachten heerlijke zomerse muziek. De zon bleef schijnen en er hing een heerlijke sfeer.

Aan het begin van de avond, na een kwartiertje kidsparty,  hebben wij de DJ booth naar binnen gereden  voor een dansfeest in de avond.  DJ STFMSTR en ik hebben tot het einde te gekke dansclassics uit de jaren 80 en 90, latin, en andere feestnummers gedraaid. 

De eerste bruiloft waar ik naast de muziek, het geluid, ook het licht heb verzorgd. Prachtig en feestelijk licht hoort toch bij een spetterend feest!

 

Kasteel Heeze, de Heerlijkheid                              16-09- 2017Dj's op het strandje  ..... Onder de leiding straat .. .    StijpS..   Feelgood Market     2017


Bruiloft feest Maartje & Ewoud

Het was een feest om samen met DJ Frits een feest te maken!  &  dat ook nog op mijn zusje haar bruiloft. Wat was die leuk! Ze hebben enorm genoten en het is een geweldig koppel.  Doorn, 14-07-2017Iedere donderdag jam ik samen met mijn dj maatjes van het PlatendraaiersCollectief Eindhoven in Dynamo Eindhoven.


Koen & Lau's bruiloft

De zon scheen, de tuin was prachtig versierd en er waren enkel lieve mensen. Voorafgaand aan de ceremonie mocht ik draaien totdat de harp het overnam en de ceremonie begon. Daarna nog wat muziek gedraaid vanaf een wel heel bijzondere plek (onder het thuishuisje ; )  Prachtig.
Het was een geweldige bruiloft.

Zeist, 10 juni 2017


Wil jij ook een leuke dj voor je tuinfeestje?

Vanavond lekker gedraaid!! N fijne gig 🤗 Een mooi Ibiza tuinfeest! T zag er prachtig uit, lieve & leuke mensen & veel sfeer & de voetjes gingen van de vloer! 🌸🎵🌸🌞 #MaryJaneSummerSounds

#50everjaardag #Knegsel #Ibizatuinfeest#Ibizahouse #Ibizachillout #weliswaareenbeetjeeenvagefoto    Knegsel 9-06-2017 


De eerste testcase bij ons achter op de parkeerplaats....

Onze Austin Mini pickup van 40 jaar oud is haast verbouwd tot dj booth!

De laatste testjes doen wij op de parkeerplaats ; )

 

Heerlijk om zo samen met vrienden met muziek bezig te zijn. De kinderen dansen, de bbq is aan gegaan en buren zijn aangeschoven.

Mooi zeg!

 

Tongelre, 28 mei 2017


Eindhoven Bevrijdingsfestival       Strijp - S,  5 mei 2017

Ontzettend leuk dat ik een bijdrage mocht leveren aan het Bevrijdingsfestival Freedom is.... Ik heb s'middags lekker staan mixen in de De Banis Bus in de chill-out area. Georganiseerd door Dynamo  Jeugdwerk. Mogelijk gemaakt door BPM Dynamo i.s.m. Cultival
De prachtige Austin Mini pick-up wordt een    DJ-booth!

Pieter heeft een prachtig ontwerp gemaakt  & hij is deze week samen met zijn vader aan de slag gegaan met het houten frame; de ombouw voor de 40-jaar oude Austin Mini pick-up!

Ik ben zo benieuwd hoe deze gepassioneerde vakmannen de Austin Mini gaan omtoveren tot een DJ-booth!

Met zijn kleur "Island blue"  straalt hij zoveel charme uit! 

Oisterwijk, 30 april 2017Finale van de Groove Garden Dj Contest


Eindhoven, 19-04-2017

& Verhipt, ik bleek geselecteerd voor de finale van de Groove Garden DJ Contest. Donderdag 20 april mocht ik voor een jury op het podium van de grote zaal van Dynamo Eindhoven mijn mixtalent laten horen. De hele zaal hing vol met roze flamingo's, die onderdeel zijn van het thema van Groove Garden. Natuurlijk vond ik dat leuk, daar mijn SummerSounds logo de flamingo is!

Het was extra leuk omdat m'n lief, vrienden en m'n dj-matties waren gekomen om mij aan te moedigen. Het was zeker geslaagd, het ging supergoed!

Helaas werd ik 4e, dus sta ik niet op de mainstage van Groove Garden dit jaar. Het was wel weer een toffe ervaring!
Groove Garden DJ Contest 2017
Gelukkig. Ik heb mij aangemeld. 
De mixtape daarna ge-upload op mixcloud. 
& nu... ja wie weet!?
Heerlijk om zo'n mixtape te maken.
Hopelijk klinkt het meer mensen lekker in de oren!
Ik wil openen op Groove Garden festival!
Dus ik doe gewoon lekker mee met de DJ Contest.
Omdat het kan!
Veel plezier als je hem gaat beluisteren!

 

Wil je deze mixtape gratis downloaden, ga naar

https://savefrommixcloud.com/SummerSounds/flamingo-garden-chill-ibiza-house/


14 dagen na start SummerSounds ,...           Nieuwe uitdagingen zijn geweldig!

Twee weken nadat ik  mij inschrijf zit ik vol energie. Het blijkt superleuk om, tussen de administratieve regelzaken door, met mijn eigen ding bezig te zijn. Mijn eigen ding is het zeker. Wat is nu leuker dan met mijn passie voor muziek en het verlangen om mensen daarmee te verblijden een prachtig concept neer te zetten! Iets uniek. Iets wat mensen doet verwonderen. Muziek is er altijd al geweest. Al jaren ben ik aan het beatmixen, maar nu wordt het serieus.  Alles krijgt vorm. Website wordt beter & de visitekaartjes zijn klaar. Erik, een fijne dj maat heeft een prachtig logo ontworpen & Pieter, een goede vriend, is druk bezig met het ontwerpen en bouwen van de perfecte dj booth, helemaal ingepast in de Austin  Mini pickup uit 1977. Veertig jaar oud en in prachtige staat. Straks mijn dj booth op elk perfect feest.  Bijzondere projecten voor de oprichting van MaryJaneSummerSounds:


Enige vrouwelijke finalist van de      Finale van Festifoort DJ contest!                          juli 2016

Openen op een festival, dat is toch wel heel vet. Ik kon het niet geloven toen bleek dat mijn mix was uitgekozen en ik was genomineerd voor die eerste plek op de timetable van Festifoort! Na een heleboel stemmen via facebook, mocht ik meedoen met the final contest! Thanks to all my fans!! Ik was op van de zenuwen. Zo'n jury die op je vingers kijkt, echt heel spannend. Helaas.... niet goed genoeg! Deze keer dan ; )       

 

Luister mijn mix voor deze context via m'n Mixcloud.

                                      www.mixcloud.com/SummerSounds/Platendraaiers Collectief Eindhoven feat. Cédric Debled               Who owns Strijp- S ?  Hackathon  29 t/m 30 sept. 2016


GLOW  Eindhoven Lichtstad   @Dynamo

dj Cella Johnson, dj  /Erikvandevossenberg, dj STFMSTR  &  dj  MaryJane draaien op GLOW Eindhoven i.c.m. visual arts.


Platendraaiers Collectief Eindhoven  draait op de Dutch Design Week @   Garden Mania Strijp S

Deze avond bij Food + Fire + Film = Fun!  Dutch Design Week op StrijpS waarbij /Erikvandevossenberg, dj STFMSTR en MaryJane voor de  fun mochten zorgen! Wij draaien deephouse, back2back & dat ging heel lekker. Veel gezellige mensen, lekker eten, drankjes en vuurtjes. Een moment van bezinning van bezinning werd geboden door Lady Aida en Mike Roelofs & daarna mochten wij de avond sluiten met dansbare tunes en beats! Een heerlijk sfeertje. Garden Mania okt. 2015

 

 

 Dutch Design Week        @ Blue Collar Hotel

MaryJane met /Erikvandevossenberg      Stijp-S   20 oktober 2015


Popronde Blue Colar hotel 25 sept. 2015

Het is een hele ervaring om de popronde aan elkaar te hosten met deephouse en electrotechno. Ik zocht deze avond naar de ruige randjes tussen pop en edm. Blue colar hotel heeft wel echt een prachtige zaal! 


Lou Lou's fashion event

Wanneer je de rode loper volgde in de binnenstad van Eindhoven op 12 maart 2015 ontdekte je de allerleukste schoenen van de Spring/Summer collectie van 2015 bij Lou Lou's . De laatste 1,5 uur met muziek van MaryJane!DJ school Eindhoven van DJ Lady Aida

Vroeger tijdens mijn studententijd draaide ik met veel plezier in Café Van Mol op Stratumseind in Eindhoven. Het was een heel lucratieve bijbaan. De dj bepaalt mede de sfeer en ik had heel veel plezier om iedereen aan het dansen te krijgen en aan het dansen te houden tot 4:00 uur in de nacht.  Na mijn studententijd stopte ik met muziek en werd toneel spelen mijn hobby. Op den duur ging ik het toch missen en ik ontdekte dat ik de electronische dansmuziek steeds meer ging waarderen. Door festivals als Extrema Outdoor en Lowlands wist ik het zeker. Ik ga leren beatmixen en remixen. DJ Lady Aida is een goed voorbeeld en ik ben les gaan nemen bij haar DJ school. Eerst beginners analoog, daarna door naar gevorderd, verder gevorderd, waarop ik door ging met lessen  digitaal mixen met behulp van Native Instruments. Ik vond het gaaf, leerde snel en toen ik alle lessen had doorlopen heb ik afscheid genomen van de DJ school en ben met een aantal dj's die ik op de DJ school heb leren kennen het Platendraaiers Collectief Eindhoven begonnen, waar ik nu nog met veel plezier mee jam. Hiernaast zie je enkele mooie momenten van mijn tijd bij DJ school Eindhoven van DJ Lady Aida. 


De mooie foto's zijn gemaakt door Rene Elders Feel the summer vibe!                                                                                                                        Onze uitdaging om met muziek een heerlijke sfeer te creëren.                                                                                                                                            MaryJane SummerSounds


06-14660034

E booking@maryjanesummersounds.com

KvK 68190581