15 dagen na start SummerSounds...

Nieuwe uitdagingen zijn geweldig!

Twee weken nadat ik  mij inschrijf zit ik vol energie. Het blijkt superleuk om, tussen de administratieve regelzaken door, met mijn eigen ding bezig te zijn. Mijn eigen ding is het zeker. Wat is nu leuker dan met mijn passie voor muziek en het verlangen om mensen daarmee te verblijden een prachtig concept neer te zetten! Iets uniek. Iets wat mensen doet verwonderen. Muziek is er altijd al geweest. Al jaren ben ik aan het beatmixen, maar nu wordt het serieus.  Alles krijgt vorm. Website wordt beter & de visitekaartjes zijn klaar. Erik, een fijne dj maat heeft een prachtig logo ontworpen & Pieter, een goede vriend, is druk bezig met het ontwerpen en bouwen van de perfecte dj booth, helemaal ingepast in de Austin  Mini pickup uit 1977. Veertig jaar oud en in prachtige staat. Straks mijn dj booth op elk perfect feest.  
Reactie schrijven

Commentaren: 0

Feel the summer vibe!                                                                                                                        Onze uitdaging om met muziek een heerlijke sfeer te creëren.                                                                                                                                            MaryJane SummerSounds


06-14660034

E booking@maryjanesummersounds.com

KvK 68190581